Tjänster - Vi utför byggarbete i Säffle

Nybyggnation

Vi utför nybyggnation av kontorsfastigheter, industrifastigheter, daghem, kulturhus och förvaltningsfastigheter mm i Säffle med omnejd.

Vi bygger hus för helårsboende, fritidshus, stugor, garage, eller lantbruks byggnader. Lösvirke eller monterings ferdig. Allt efter kundens önskemål.

Vi har lång erfarenhet av ny- och ombyggnationer i både små och större byggprojekt. Att se möjligheter i de tekniska svårigheter som ofta uppstår och att färdigställa dina och arkitekters ideer är något som driver oss framåt. Vi arbetar därför med ett stort engagemang och i nära samarbete med våra kunder.

Oberoende vilket behov ni har kan vi hjälpa er att bygga. Vår ambition är att alltid göra byggprocessen så enkel som möjligt för er som kund.

Vi tror på ett prestigelöst samarbete som integrerar miljö, kvalitet och ömsesidig lönsamhet i varje projekt.

 

Tillbyggnad

Ökar behovet av plats? De flesta hus kan byggas till antingen på längd eller brädd. Takkupa eller ett taklyft ger också mer plats i huset. Vi kan hjälpa till att hitta lösningar som passar ert hus och önskemal.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri tillbyggnadsoffert »

Renovering

Fönsterbyte och efterisolering ger ditt hus lägre energikostnader. Isoleringen kan läggas på utsidan i samband med fasadbyte. Takomläggning utförs. Div inomhusrenovering utförs också, så som; kök, bad, och div moderniseringar.

Snickeri

Vi åtar oss div finsnickeri i samband med altaner/balkonger, staket, trädäck eller bryggor. Inomhus utförs arbete som trappor och inredningsdetaljer.

Kontakta oss genom formuläret nedan eller ring oss på »

Tel: 072 - 217 15 10

Sannes Bygg AB - Ö. Takene, 66193 Säffle - Tel: 072 217 15 10 - sannesbygg@telia.com

|
Hemsida från Askås.